WERKPLAATS

De werkplaats van Autobedrijf Breman is modern ingericht en gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.

Onze planning maakt met u duidelijke afspraken over tijdsduur en kosten, zodat u vertrouwd en snel weer op weg kunt. Dit alles natuurlijk tegen een betaalbare, marktconforme prijs.

Ons doel is van u een tevreden en terugkerende klant te maken.

Extra werkzaamheden zullen dan ook uitsluitend na overleg voorafgaand aan de reparatie worden uitgevoerd. U komt dan niet voor onverwachte verrassingen te staan.                          

Professionaliteit voorop
Door samenwerking met verschillende bedrijven zoals BOVAG, kunnen wij u de service bieden die u van een modern garagebedrijf mag verwachten. In onze werkplaats werken wij uitsluitend met uitstekend opgeleide monteurs die met enthousiasme aan uw auto werken.

Omdat wij Bosch Car Service dealer zijn hebben wij de beschikking over de allernieuwste testapparatuur en software om de elektronische storingen voor u op te lossen, ongeacht het merk.

                                   

Openingstijden werkplaats

Maandag t/m donderdag: 08.00 - 17.15 uur
Vrijdag: 08.00 - 17.00 uur

U kunt de auto brengen vanaf 07.00 uur en ophalen t/m 18.00 uur

Voor vragen of om een direct een afspraak te maken kunt u bellen met Dick Breman, telefoonnummer (038) 385 47 50.

Onderhoud en reparatie

Voor een uitgebreid pakket onderhoudswerkzaamheden kunt u bij ons terecht.
Verderop vindt u alvast een beknopt overzicht.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u een suggestie? Laat dan hier uw verzoek achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Halen/brengen, leenfiets of vervangend vervoer

Indien u een reparatie of onderhoud door onze werkplaats laat uitvoeren bieden wij u aan om uw auto of bedrijfswagen te laten halen en/of brengen. Tevens staan er gratis leenfiesten tot uw beschikking. Onze medewerker zal hierover met u overleggen.

 

 

Naast de haal- en brengservice kunnen wij u tegen geringe vergoeding vervangend vervoer aanbieden. Wij beschikken over normale personenauto’s tot bedrijfswagens met dubbele cabine. Indien u bij het maken van een afspraak aangeeft dat u hiervan wenst gebruik te maken, zorgen wij ervoor dat er een auto voor u klaar staat.

Onze leenauto's zijn allen w.a.verzekerd.Eigen risico per gebeurtenis is € 1000,00. In geval van schade die niet verhaalbaar is,word dit geclaimd op u of uw autoverzekering. (zie uw eigen polisvoorwaarden)

U krijgt de auto met een volle tank mee,wij verwachten de auto ook met volle tank terug.Mocht u constateren dat de tank niet vol is meld dit dan direct bij een medeweker.

Merk Model Carrosserie Uitvoering BREMAN