Mi50 Optimale productiviteit

Voor moderne diensten is een goed product nodig. Daarom hebben we uw wensen, en die van uw klanten, gecombineerd met onze jarenlange ervaring als fabrikant van telematicasystemen. We hebben in stilte gewerkt aan ons nieuwe product: de Mi50. De ontwikkeling is geheel afgerond en het product is glansrijk geslaagd voor alle officiële (automotive) testen.

Geavanceerde detectietechniek voor geautomatiseerde diefstalsignalering behoort tot de kernwaarde van de Mi50. Daarnaast is het product beveiligd tegen sabotage en onderbreking van de accuspanning en geeft een alarm af bij een poging daartoe*.


Waar kunt u dit product voor gebruiken

De Mi50 is het telematica systeem van de toekomst. Voor de Mi50 zijn verschillende (te combineren) 'traditionele' diensten mogelijk zoals SCM / VbV klasse 4/5 beveiliging, rittenregistratie of live volgen.

Rijstijlanalyse, PAYD / PHYD, CO2-analyse, eCall, Anti Jamming: het zijn voorbeelden van diensten die mogelijk zijn met de Mi50. Daar komt onze nieuwe hardwaretechnologie volledig tot zijn recht.
 


Productspecificaties

Vernieuwende, hele lage prijsstelling

Snelle installatie door compact formaat 80x83x26 mm (BxLxH) en interne antennes

Externe antennes mogelijk

SCM/VbV Klasse 5 koppeling geïntegreerd

CAN-bus controller voor koppeling

3D G-force sensor voor rijanalyse en crashdetectie

Digitale en analoge in- en uitgangen voor randapparatuur

Nieuwste technologie (van zeer hoge kwaliteit), zoals Sim chip en Voice via IP

Telit GE865-Quad, realtime audiocompressie, Wide-range power, backupbatterij

OtA firmware & software


Installatie

Gecertificeerde dealers bouwen in. Deze hebben een training gevolgd en beschikken over online tools om het systeem op werking te controleren en te activeren.
De Mi50 is klein en wordt altijd verborgen weggewerkt. Natuurlijk heeft het systeem geen enkele invloed op de aanwezige voertuigelektronica.Wij verzorgen graag een uitgebreide presentatie bij uw bedrijf, u zult versteld staan van de mogelijkheden.

voor meer informatie bel Autobedrijf Breman BV of mail verkoop@autobreman.nl

 

Merk Model Carrosserie Uitvoering BREMAN