FINANCIERING / LEASE

De aanschaf van een auto is er vaak één die gepaard gaat met de nodige kosten. Hoe u die kosten dekt hangt veelal af van uw persoonlijke situatie. Autobedrijf Breman is in staat om u in overleg de meest aansprekende en kosten-efficiënte oplossing voor te leggen. Dat kan op verschillende manieren.


Financiering
Bij een (deel)financiering heeft u de mogelijkheid het aankoopbedrag tegen een scherp rentetarief af te lossen over een vastgestelde periode. Zo betaalt u uiteindelijk iets meer, maar verdeelt u het over de looptijd. U hoeft dan niet meteen uw spaartegoed uit te putten en dat is prettig bij een onverwachte tegenslag.

Bij financiering kiest u ervoor het aankoopbedrag te spreiden over een door u gewenste periode. Onderhoud en reparatie wordt niet in dit bedrag meegenomen. Indien u ook dat wenst is lease wellicht een optie.

 

Lease
Leasen wordt veel toegepast door bedrijven. De reden om te gaan leasen ligt vaak in het beheersbaar maken van kosten zoals reparaties en onderhoud. Met lease heeft u namelijk de mogelijkheid uw onderhoud en reparaties voor een bepaalde tijd mee te financieren in het leasebedrag. U weet dan vooraf precies wat uw auto kost.

Leasen wordt steeds interessanter. Ook particulieren die niet voor hoge garagerekeningen willen komen te staan kiezen daarom vaak voor lease. Voor lease geldt, de maandelijkse kosten vallen iets hoger uit, echter u weet exact waar u aan toe bent.

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Bank te Amersfoort. Ingeschreven bij de KvK onder de statutaire naam Volkswagen Bank GmbH filiaal Nederland. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12000996. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en
registratie bij BKR te Tiel. Prospectus op aanvraag verkrijgbaar.

Volkswagen Bank en Volkswagen Leasing maken onderdeel uit van Volkswagen Financial Services AG; de grootste automotive financier van Europa. Volkswagen Bank en Volkswagen Leasing zijn vertegenwoordigd in 5 continenten en hebben vestigingen in meer dan 35 landen. Volkswagen Bank en Volkswagen Leasing bieden een breed scala aan financieringen, verzekeringen en operationele lease aan; op maat gesneden voor de behoefte aan mobiliteit van onze klanten.

Via de dealerorganisaties van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en Skoda worden de financiële producten verkocht onder de labels Volkswagen Bank/ Volkswagen Leasing, CarePort, Audi Bank/ Audi Leasing, SEAT Bank/ SEAT Leasing en Škoda Bank/ Škoda Leasing. Ook worden andere merken auto’s bij Volkswagen Bank en Volkswagen Leasing geleasd, gefinancierd of verzekerd. Dit onder het label AutoCash.

Merk Model Carrosserie Uitvoering BREMAN