INTRO SCHADEHERSTEL

In 1996 is het vakgebied schadeherstel aan de diensten van Autobedrijf Breman toegevoegd. Door toenemende vraag naar professioneel schadeherstel is deze tak inmiddels uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van ons bedrijf.

Autobedrijf Breman beschikt zelf over de meest moderne uitdeuk- en spuitinrichtingen. Onder toezicht van uitstekend geschoolde, vakbekwame schadeherstellers is geen enkele schade voor ons een probleem. Wij repareren voor nagenoeg alle verzekeraars en helpen u snel en veilig weer op weg.

Schade, vervelend die papierwinkel!
Na een schade is het voor u van belang dat de juiste procedures worden gevolgd. Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te houden helpen wij u graag met het invullen van het schadeformulier.

Vanaf dat moment hoeft u niets meer te doen! Wij regelen de gehele afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij voor u. Wij verzorgen de expertise in samenwerking met de verzekeringsexpert en de financiële afhandeling met de verzekering.

Om u mobiel te houden, kunnen wij u tijdens de reparatie van uw auto vervangend vervoer ter beschikking stellen. Het transport van uw auto van en naar Autoschade Breman kan door ons worden geregeld.

Bijj afwikkeling van een schade vragen wij u uw rijbewijs, kentekenbewijs, schadeformulier en groene kaart mee te nemen. Met deze gegevens kunnen wij snel de schade afwikkelen met de verzekeringsmaatschappij of met uw leasemaatschappij.

Checklist bij schade
Denkt u a.u.b. aan de volgende zaken bij afwikkeling van een schade

- Schadeformulier
- Rijbewijs
- Kentekenbewijs
- Groene kaart

Wilt u direct een afspraak maken voor een schade? U kunt dan contact met ons opnemen met William van der Weerd via (038) 385 47 50. Wij zullen uw vraag zo snel en adequaat mogelijk beantwoorden.

Merk Model Carrosserie Uitvoering BREMAN