HISTORIE BREMAN

Al meer dan 80 jaar weten klanten de weg naar Autobedrijf Breman te vinden. Eerst als busonderneming, welke vanaf 1942 werd doorgezet als D. (Dirk) Breman Verhuur- en garagebedrijf voor vrachtwagens en luxe auto’s.

Dirks zoon Lambertus Breman zette het garagebedrijf voort en vestigde zich in 1963 in een pand aan de Achterweg te Genemuiden. Zijn bedrijf floreerde in de daaropvolgende jaren, waardoor er moest worden uitgekeken naar een nieuw, groter onderkomen.

Op 4 november 1966 werd de nieuw gebouwde garage met woonhuis aan de Klaas Fuitestraat in gebruik genomen. Eerst alleen als werkplaats, welke in 1978 wederom werd uitgebreid. Op deze lokatie is het bedrijf ook nu nog gevestigd.

Door de toename van het aantal klanten steeg ook de vraag naar nieuwe en gebruikte auto’s. Om die reden werd in 1984 een nieuwe showroom gebouwd, welke tevens werd uitgebreid in 1992.

Opnieuw stimuleerde deze uitbreiding de groei van het aantal klanten en de vraag naar uitbreiding en professionalisering van het aanbod en de dienstverlening. Zo werd in 1996 werd schadeherstel een definitief onderdeel van Autobedrijf Breman b.v..

Na een overname in 2001 is het naastgelegen bedrijf REWA Telecom en trailers opgenomen in het bedrijf. Aangezien REWA een goede reputatie had en bekendheid genoot is besloten de eigen identiteit van REWA te behouden.

Op de oude lokatie van REWA werd na de overname de verdere professionalisering van de tak werkplaats en schadeherstel gerealiseerd.

In 2006 is schadeherstel definitief ondergebracht in een nieuw pand en werd de vrijgekomen ruimte aangewend om de werkplaatscapaciteit verder uit te breiden.

Anno 2013 is Autobedrijf Breman een volwaardig partner voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.
Wij willen u als klant graag verwelkomen in ons bedrijf, u bent van harte welkom.

  

 

 

Merk Model Carrosserie Uitvoering BREMAN